Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αννα Βισση Δεσποινα Βανδη : Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή μαζί... Ιστορική συνάντηση! - anna vissi - despoina vandi mazi ...

Αννα Βισση Δεσποινα Βανδη : Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή μαζί... Ιστορική συνάντηση! - anna vissi - despoina vandi mazi .... Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι το j2us. Μάλιστα ο νίκος κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η άννα βίσση ευχαρίστησε την. Δείτε τις φωτογραφίες στο patkiout.gr. Αυτό το σάββατο 26 δεκεμβρίου ο νίκος κοκλώνης υποδέχτηκε ζωντανά στην σκηνή του «j2us» την μοναδική άννα βίσση! Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα εκεί βρισκόταν ήδη η δέσποινα βανδή και λίγο αργότερα ήρθε και η αννα βίσση.

Μάλιστα ο νίκος κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η άννα βίσση ευχαρίστησε την. Αντιθέτως, είναι πολλά περισσότερα πια αυτά που τις ενώνουν. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το j2us και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος. Όλη αυτή η πολεμική, βεβαίως, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιριών και κυρίως τροφοδοτούσε σταθερά και επικερδώς τα life style περιοδικά, που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Μα φυσικά τη συνάντηση της δέσποινας βανδή με την άννα βίσση στη σκηνή.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ | Sorgossip News
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ | Sorgossip News from sorgossip.files.wordpress.com
Μάλιστα ο νίκος κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η άννα βίσση ευχαρίστησε την. Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί γι' αυτή την. Μπορεί να μην είχαν ανταλλάξει ποτέ καμία κουβέντα, να μην είχαν προσωπική σχέση και να μην μιλούσε η μία για την άλλη δημόσια. Ένα πρωτόγνωρο ντουέτο πραγματοποιήθηκε στο τηλεπαιχνίδι με άννα βίσση και δέσποινα βανδή να βρίσκονται πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η. Νέα σελίδα μετά την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή του just the two of us. Η «άτυπη» κόντρα άννας βίσση και δέσποινας βανδή φαίνεται ότι έλαβε τέλος, καθώς μετά το γεγονός ότι η μια ακολούθησε την άλλη στο instagram, άρχισαν να κάνουν και repost τις ιστορίες ένα βίντεο το οποίο έκανε repost μετά από λίγο η δέσποινα βανδή. Του νίκου κοκλώνη στην άννα βίσση η άννα βίσση στο j2us η πρόοδος του νίκου κοκλώνη στο τραγούδι ο γιώργος θεοφάνους σχολιάζει τα ζευγάρια του τελικού του j2us η βαθμολογία των κριτών στην τελευταία εμφάνιση των τριών φιναλίστ.

Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν φωτιά στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης.στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο.

Όλη αυτή η πολεμική, βεβαίως, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιριών και κυρίως τροφοδοτούσε σταθερά και επικερδώς τα life style περιοδικά, που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Βισσικοί και βανδικοί περίμεναν να δουν ποια από τις δυο κυρίες θα επικρατήσει και ποια θα στεφθεί νικήτρια σε αυτήν την κόντρα που κρατάει χρόνια. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή, ή δέσποινα βανδή και άννα βίσση, βρέθηκαν στο ίδιο πλατό. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή ανέβηκαν μαζί στην σκηνή και έγραψαν. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο j2us! Με την ατάκα της «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» φαίνεται ότι. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το j2us και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «ανάβεις φωτιές» και «δε με αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», «στα 'δωσα όλα» και «αντίστροφη μέτρηση». Contact δέσποινα βανδή on messenger. Δέσποινα βανδή και αννα βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του j2us και… έλυσαν τις διαφορές τους τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες. Η άννα βίσση, υπερχορτασμένη από επιτυχίες και εμπειρίες κι η δέσποινα βανδή έχοντας πλέον αποκτήσει το δικό της προσωπικό στίγμα και ρεπερτόριο δεν είχαν πλέον τίποτα να χωρίσουν. Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση προκάλεσαν χαμό στα social media με την συνύπαρξή τους στην σκηνή. Η «άτυπη» κόντρα άννας βίσση και δέσποινας βανδή φαίνεται ότι έλαβε τέλος, καθώς μετά το γεγονός ότι η μια ακολούθησε την άλλη στο instagram, άρχισαν να κάνουν και repost τις ιστορίες ένα βίντεο το οποίο έκανε repost μετά από λίγο η δέσποινα βανδή.

Του νίκου κοκλώνη στην άννα βίσση η άννα βίσση στο j2us η πρόοδος του νίκου κοκλώνη στο τραγούδι ο γιώργος θεοφάνους σχολιάζει τα ζευγάρια του τελικού του j2us η βαθμολογία των κριτών στην τελευταία εμφάνιση των τριών φιναλίστ. Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί γι' αυτή την. Μάλιστα ο νίκος κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η άννα βίσση ευχαρίστησε την. Όλη αυτή η πολεμική, βεβαίως, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιριών και κυρίως τροφοδοτούσε σταθερά και επικερδώς τα life style περιοδικά, που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Οι δύο καλλιτέχνιδες, μετά από 20 η άννα βίσση φωτογραφίζεται με το φόρεμα του lacroix για το εξώφυλλο της vogue και λίγο καιρό αργότερα, η δέσποινα βανδή εμφανίζεται με.

Δέσποινα Βανδή: Έκοψε ξανά τα μαλλιά της μετά από δύο εβδομάδες!
Δέσποινα Βανδή: Έκοψε ξανά τα μαλλιά της μετά από δύο εβδομάδες! from www.tlife.gr
Ανέβηκε πριν από 4 ώρες. Όχι, δε θα σου φωνάξω. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή, ή δέσποινα βανδή και άννα βίσση, βρέθηκαν στο ίδιο πλατό. Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι το j2us. Η βίσση να λέει στη βανδή πες αυτό το τραγούδι το δικό μου, μ' αρέσει να το ακούω καλύτερα από σένα. Άννα βίσση όχι, όχι, όχι, δε θα νευριάσω ούτε και σκοπεύω να σε βρίσω. Εδώ και περίπου 25 χρόνια, ο πόλεμος μεταξύ της άννας βίσση και της δέσποινας βανδή μαινόταν για μία δήλωση, μια εμφάνιση, ένα τραγούδι, ακόμα και ένα. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το j2us και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος.

Τρέλαναν τους θαυμαστές τους αλλά και τους τηλεθεατές η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση.

Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν φωτιά στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης.στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο. Βισσικοί και βανδικοί περίμεναν να δουν ποια από τις δυο κυρίες θα επικρατήσει και ποια θα στεφθεί νικήτρια σε αυτήν την κόντρα που κρατάει χρόνια. Άννα βίσση όχι, όχι, όχι, δε θα νευριάσω ούτε και σκοπεύω να σε βρίσω. Κόντρα τους έσβησε, όλη η ελλάδα (αν κρίνουμε από τα social media) έμεινε να τις παρακολουθεί και όσοι είναι πάνω από 30 ετών, σίγουρα θα θυμήθηκαν τις. Δέσποινα βανδή κι άννα βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν ότι ποτέ δεν είχαν κάτι μεταξύ τους αλλά η showbiz τις ήθελε σε κόντρα. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το j2us και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος. Μετά το τέλος του act τους, το ζευγάρι φιλήθηκε στο στόμα on air, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους. Όχι, δε θα σου φωνάξω. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα εκεί βρισκόταν ήδη η δέσποινα βανδή και λίγο αργότερα ήρθε και η αννα βίσση. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η. Όλη αυτή η πολεμική, βεβαίως, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιριών και κυρίως τροφοδοτούσε σταθερά και επικερδώς τα life style περιοδικά, που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή. Η άννα βίσση θα συναντηθεί το σάββατο (26/12) με την δέσποινα βανδή στο πλατό του just the 2 of us και οι ακολούθησαν η μία την άλλη στο instagram. Νέα σελίδα μετά την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή του just the two of us.

Η βίσση να λέει στη βανδή πες αυτό το τραγούδι το δικό μου, μ' αρέσει να το ακούω καλύτερα από σένα. Κόντρα τους έσβησε, όλη η ελλάδα (αν κρίνουμε από τα social media) έμεινε να τις παρακολουθεί και όσοι είναι πάνω από 30 ετών, σίγουρα θα θυμήθηκαν τις. Μα φυσικά τη συνάντηση της δέσποινας βανδή με την άννα βίσση στη σκηνή. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή ανέβηκαν μαζί στην σκηνή και έγραψαν. Μπορεί να μην είχαν ανταλλάξει ποτέ καμία κουβέντα, να μην είχαν προσωπική σχέση και να μην μιλούσε η μία για την άλλη δημόσια.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ | Sorgossip News
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ | Sorgossip News from sorgossip.files.wordpress.com
Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση προκάλεσαν χαμό στα social media με την συνύπαρξή τους στην σκηνή. Έτσι απάντησαν όταν ρωτήθηκαν για την φημολογούμενη κόντρα τους. Ποιες άλλες όμως εκπλήξεις επεφύλασσε ο νίκος για την βραδιά του τελικού; Η στιγμή που η δέσποινα βανδή ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί με την άννα βίσση. Μία μοναδική στιγμή καταγράφηκε το βράδυ του σαββάτου, 26 δεκεμβρίου στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς άννα βίσση και δέσποινα βανδή, μία εικοσαετία μετά τη φημολογούμενη κόντρα που τις ακολουθούσε, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του j2us. Οι δύο καλλιτέχνιδες, μετά από 20 η άννα βίσση φωτογραφίζεται με το φόρεμα του lacroix για το εξώφυλλο της vogue και λίγο καιρό αργότερα, η δέσποινα βανδή εμφανίζεται με. Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί γι' αυτή την. Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν στον τελικό του just the two of us και ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στην σκηνή, οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες.

Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση προκάλεσαν χαμό στα social media με την συνύπαρξή τους στην σκηνή.

Ένα πρωτόγνωρο ντουέτο πραγματοποιήθηκε στο τηλεπαιχνίδι με άννα βίσση και δέσποινα βανδή να βρίσκονται πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το j2us και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος. Από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι το j2us. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «ανάβεις φωτιές» και «δε με αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», «στα 'δωσα όλα» και «αντίστροφη μέτρηση». Η «άτυπη» κόντρα άννας βίσση και δέσποινας βανδή φαίνεται ότι έλαβε τέλος, καθώς μετά το γεγονός ότι η μια ακολούθησε την άλλη στο instagram, άρχισαν να κάνουν και repost τις ιστορίες ένα βίντεο το οποίο έκανε repost μετά από λίγο η δέσποινα βανδή. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή, ή δέσποινα βανδή και άννα βίσση, βρέθηκαν στο ίδιο πλατό. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν φωτιά στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης.στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή. Η βίσση να λέει στη βανδή πες αυτό το τραγούδι το δικό μου, μ' αρέσει να το ακούω καλύτερα από σένα. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή ανέβηκαν μαζί στην σκηνή και έγραψαν. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η. Το αποκορύφωμα βέβαια, ήρθε στο ντουέτο που τραγούδησαν μαζί. Με την ατάκα της «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» φαίνεται ότι.

Post a Comment for "Αννα Βισση Δεσποινα Βανδη : Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή μαζί... Ιστορική συνάντηση! - anna vissi - despoina vandi mazi ..."